Uncategorized

Seurakuntavaalit 20.11.2022 > Uncategorized > Poliittiset lakot kiellettävä

Poliittiset lakot kiellettävä

Suomessa AY-pomot ovat aloittaneet suuria taloudellisia vahinkoja Suomelle vahinkoa aiheuttuvat lakot keväällä 2024, koska AY-pomot vastustavat eduskunnan enemmistön tukea nauttivan Ospon – Purran hallituksen talouspoliittista ohjelmaa, jossa pyritään lisäämään työllisyyttä ja vähentämään valtion velkaa ja velasta jokaisena vuonna maksettavia usean miljardin euron korkoja ja lyhennyksiä.

Miksi mm. lasten päivähoitopaikat ja ruokakaupat ja julkinen liikenne pitää panna lakkoon?

Hyväksyn lakot silloin kun palkoista neuvotellaan. Mutta puoluepoliittiset lakot ainakin Presidentin vaalien aikana tulee eduskunnan kieltää. Lisäksi AY-pomot pitää tuomita maksamaan omista rahoistaa tällaisten poliittisten lakkojen aiheuttamat miljjonia maksavat vahingot yritykselle ja koko Suomelle.

Luuleeko kukaan, että AY-pomojen johtamat lakot loppuvat, kun SDP:n Tytti Tuppuraisen aamu-TV:ssä kertoma eduskunnalle välikysymys äänestetän nurin hallituspuolueiden äänillä.

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *